OBVESTILO  

kupcem, ki niso kupili CTEK-e pri nas: 

GARANCIJO, PRED in PO prodajno podporo (informacije o izbiri, delovanju, težavah, itd.) priznavamo oz. posredujemo le NAŠIM KUPCEM
(mi okvarjeni polnilnik zamenjamo z novim – četudi je garancija nekaterih proizvodov celo do 5 let)! 

Kupcem, ki so kupili drugje na internetu doma ali v tujini (eBay, Amazon in drugi), tega ne moremo zagotoviti.
Izjema so le trgovine, katerim dobavlja naše podjetje.

V primeru nakupa drugje, se naj kupec za garancijo in informacije obrne na svojega prodajalca in ne na nas (švedska direktiva svojim distributerjem)!
Morebitne reklamacije in informacije o pooblaščenem servisu  (ponovno: garancija je celo do 5 let ! ) kupci prvenstveno rešujejo pri trgovcu, kjer so kupili! 


GARANCIJA:
polnilnik ne sme biti odprt in popravljan od nepooblaščene osebe, ne sme biti mehansko poškodovan, itd. (beri odstavek OMEJENA GARANCIJA v slovenskih navodilih)!
 
Za pospešitev reševanja reklamacij pa svetujemo, da stopite v kontakt z nami,ki je napisan na nalepki na vsakem polnilniku, ki smo ga distribuirali mi.Tem kupcem, v smislu dobrega imena našega podjetja in CTEK izdelkov katerih distributer smo, posredujemo naslov na Švedskem. 
 
Spoštovane kupce OBVEŠČAMO, da na sedežu podjetja na Brodski c. 38 fizično NIMAMO TRGOVINE, ki bi bila odprta kot trgovina!
Imamo razstavni prostor s pisarno, kjer si lahko ogledate in kupite VSE polnilnike in druge artikle,ki so prikazani na www.adriablue.net in na www.ctek.si
 
Pred obiskom prosimo za POPREJŠNJO NAJAVO na MOBILNO ŠTEVILKO !
 
Naslov:
Sončna uprava Edvard Brank s.p.Brodska c. 381000 Ljubljana
tel. 00386 41 80 33 48
e-pošta: info@ctek.si