KATERI POLNILNIK JE PRIMEREN ?
IZBERITE SVOJE VOZILO, PLOVILO ALI NAPRAVO IN POMAGALI VAM BOMO !

      

O NAS

 

Smo uradni zastopnik in distributer CTEK polnilnikov za Slovenijo že od leta 2004 !

To ni klasična spletna trgovina!
Smo več kot to. Mi svetujemo o nakupu in nudimo podporo pred in po prodaji !
Z vami moramo stopiti v neposreden kontakt preko e-pošte ali telefona, saj ne moremo zagotoviti 24-urne odzivnosti, ker smo večkrat na terenu.

 

 

Smo malo družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2004. Svoje delo opravljamo z veseljem in žarom, ki ga v večjih podjetjih pogosto ni. Smo ponosni na svoje podjetje in delamo z vizijo, da bo nekoč prešlo v roke mlajšim rodovom.

 

To pomeni, da moramo delati dobro.

Posvetimo se vsaki naši stranki posebej in na podlagi njenih želja in potreb svetujemo najbolj optimalno rešitev.

 

Smo zanesljiv poslovni partner  tudi za naše večje odjemalce pri vseh korakih poslovnega sodelovanja : naročilu, dobavi, reklamacijah, servisu, svetovanju, plačilu, podpori, montaži…

Po švedski direktivi svojim distributerjem, naše podjetje ne nudi zgoraj omenjene podpore kupcem njihovih proizvodov, če so ti kupili kjerkoli drugje in ne preko našega podjetja.

 

Kot uradni distributer proizvodov CTEK Sweden AB  za Slovenijo, smo najbolj primeren partner, saj z njimi sodelujemo že od začetka našega poslovanja in imamo praktično vse njihove izdelke na zalogi. S CTEK proizvodi imamo dolgoletno prakso, saj smo bili med prvimi v tem delu Evrope s temi proizvodi in jih uporabljamo tudi sami.

 

Smo in bomo podjetje z željo ponuditi dober in inovativen proizvod.

 

Torej imamo vizijo napredka in ne samo zaslužka.